Direct contact

Indien u direct contact op wilt nemen of een algemene vraag heeft dan kunt u bellen met 072 - 576 32 30 of een e-mail sturen naar info@baggerbalans.nl

 
terug

Nieuwe locatie Baggerbalans

1-4-2016

      VERHUISBERICHT 

Vanaf 4 april a.s. heeft Baggerbalans Midden-Nederland andere vaste grond onder de voeten. Wij zijn dan verhuisd met de vestiging van Kamerik naar Naamrijk 1 in De Meern en daar zijn we enorm trots op.Trots op u als gewaardeerde relatie die samen met ons mooie projecten maakt en trots op ons omdat we deze belangrijke stap kunnen maken. 

Belangrijk vanwege de centrale ligging en daarmee verbeterde bereikbaarheid en belangrijk voor nog meer efficiëntie, transparantie en landelijke dekking. En natuurlijk om onze gezonde ambities waar te kunnen blijven maken; eerste keus partner zijn voor het aanleveren en afvoeren van secundaire materialen voor alle civieltechnische projecten.Wij maken het u graag makkelijk.

Onze nieuwe vestiging levert daar een bijdrage aan. En omdat onze betrokken collega’s een nog prettigere werkomgeving krijgen met meer verbondenheid en flexibiliteit voor het hele bedrijf, kunnen wij onze mouwen blijven opstropen voor u.

Vanaf 4 april zijn de contactgegevens voor Midden-Nederland:

Baggerbalans vestiging De Meern (030 - 237 23 00)
Naamrijk 1
3454 PX De Meern

Het adres van Baggerbalans vestiging Heerhugowaard (072 - 576 32 32) blijft:
Galileistraat 7
1704 SE Heerhugowaard

  

         
  

Baggerbalans

Baggerbalans is een handelsnaam van Grondbalans. De bundeling van onze krachten dragen bij aan de oplossing van uw grond- en baggerproblemen.