Direct contact

Indien u direct contact op wilt nemen of een algemene vraag heeft dan kunt u bellen met 072 - 576 32 30 of een e-mail sturen naar info@baggerbalans.nl

 

Samen mooie projecten maken !

Baggerbalans is een handelsbedrijf in baggerstromen.

Wij staan voor u klaar als het gaat om baggerspecie

Baggerbalans laat zich graag uitdagen door uw baggerproblematiek. Onze toegevoegde waarde ligt in de combinatie van beheer, opslag-, toepassings- en verwerkingsmogelijkheden. Met onze deskundige adviseurs en een groot netwerk met de juiste contacten, zijn wij heel goed op de hoogte van de baggerspeciemarkt en de wet- en regelgeving daaromheen. Samen met u dragen wij bij aan een verantwoorde waterhuishouding en bodemgebruik. Wij combineren veilige oplossingen met goede service en een eerlijke prijs.

Wij bemiddelen bij aanbod van partijen baggerspecie, beheren baggerdepots, coördineren baggerstromen en certificeren partijen baggerspecie. Wij zorgen voor een deskundig advies en een vlotte uitvoering. Op de vraag wat u moet doen na het uitbaggeren van de sloten met overtollige baggerspecie krijgt u van ons het beste antwoord, dus:  info@baggerbalans.nl of bel 072-5763230.

Sterke punten:

  • U krijgt vakkundig en up-to-date advies over baggertoepassingen
  • U heeft snel de beste oplossing voor uw ‘baggerprobleem’ 
  • U weet dat alle baggerstromen volgens wet- en regelgeving plaatsvinden 
  • Uw baggerdepot wordt vakkundig door ons beheerd 

Certificering

Om onze bedrijfsprocessen te borgen én tegemoet te komen aan uw wensen en eisen, is Baggerbalans gecertificeerd conform de ISO 9001 en de BRL 7500 (Bewerking van verontreinigde grond of baggerspecie). Tevens kan baggerspecie conform de de BRL 9335 (Grond) gekwalificeerd worden. Baggerbalans is ook in het bezit van het VIHB-certificaat (vervoerders, inzamelaars, handelaren en bemiddelaars van bedrijfsafvalstoffen of gevaarlijke afvalstoffen).

In het kader van Veiligheid, Gezondheid en Milieu is Baggerbalans gecertificeerd conform VCA**.

Oprichting van Baggerbalans

Baggerbalans is opgericht in 2004 als antwoord op de groeiende vraag naar bemiddeling tussen vraag en aanbod van baggerstromen.

Baggerbalans is een handelsnaam van Grondbalans. De bundeling van onze krachten dragen bij aan de oplossing van uw grond- en baggerproblemen.

Tot onze klantenkring behoren onder andere overheden, gemeenten, waterschappen, loonbedrijven, agrariërs, aannemers en projectontwikkelaars.

Baggerbalans

Baggerbalans is een handelsnaam van Grondbalans. De bundeling van onze krachten dragen bij aan de oplossing van uw grond- en baggerproblemen.